Hur man mår på insidan syns inte alltid på utsidan 🫶 Den 10 oktober uppmärksammar vi världsdagen för psykisk hälsa.

 

Tillsammans med Friskis&Svettis Örebro och Studieförbundet Vuxenskolan Örebro Län bjuder vi in till en kväll med föreläsning och träning på anläggningen Öster.

 

Är du inte medlem i Friskis & Svettis? Ingen fara, anmäl dig här: https://forms.gle/SpugSvmg22iJLgNQ9

 

👉 17.00: Föreläsning med Erik Widlund
Erik är Hjärnkollambassadör och har upplevt år av depressioner, självhat och självmordsförsök. Som ett steg i att må bättre började han träna, tills det också blev destruktivt. Erik berättar om sin psykiska ohälsa, vad som gjorde att han överlevde, hur han ser på träning idag och vad han önskar att han hade vetat då.
Föreläsningen är kostnadsfri.

 

👉 18.00: Mingel och fika

 

👉 18.30: Dans fusion flow
Hitta känslan och häng med i flödet. Precis som inspirationskällorna contemporary och modern dans rymmer Dans flow många olika uttryck och mycket energi. Danskänslan är hög genom hela passet där tempot växlar från kraftfullt till mjukt och flödande. Vi utmanar både kropp och sinne genom balans, hopp och möjlighet att gå in i din egen känsla.
Varmt välkomna!