Jag har erfarenheter av bipolär1, PSTD, anorexia, psykos och suicidproblematik och även suicidpreventions arbete, behandlingar inom ECT

Livet bakom glitterblicken är en föreläsning där jag blandar erfarenheter, kunskap och vetenskap med allvarlig humor. Jag berätta om hur farligt det är med fördomar speciellt om det ligger i myndigheter som ska finnas där för att skydda oss blir sanningar, jag tar upp hur vi kan skapa en identitet att tillåta det

Berättar om min väg tillbaka och min revansch där jag vänt mina erfarenheter och tagit fram ett nytt yrke och tillämpat ny vetenskap på ett innovativt och kreativt sätt.

Med min föreläsning så kommer du få insikter och hur du kan låsa upp oanade resurser och bli inspirerad att inget är omöjligt

Jag har gått från sjukpension till innovatör och social entreprenör med ett framgångsrikt socialt företag , hur jag jobbat fram vårdplaner och rehabilitering för att kunna skräddarsy efter mina behov.

Jag skräddar syr föreläsning efter önskemål, om det ska ligga tyngd på något speciellt, I grunden är jag Affektiv Strateg och NLP motivator, är flexibel i både att resa och ändra innehåll.

Följ med Livet bakom Glitterblicken en resa om våld, smärta och fördomar men även om kärlek, värme och kreativitet, När samhället inte hade en plats för mig så skapa jag mig den!

Från krossad självbild till ny vetenskap

. Driver Makeuprehab och är grunden till Smink på recept som Sveriges första Makeupstrateg där jag hittat hur vi lagar och stärker krossade självbilder.

Hemsida bakomglitterblicken.se