Nya vägar till gemenskap – en kväll för att träffa nya människor, få nya möjligheter nu när pandemin börjar släppa sitt grepp. Kvällen innehåller föreläsning på temat och utställare som visar upp sina möjligheter till gemenskap för att stärka psykisk hälsa och förebygga suicid.

Allmänheten kommer bjudas in kostnadsfritt denna kväll.

Som utställare får du tillgång till ett bord och stol. Plats finns för roll-up och övrigt eget materialatt dela ut. Du som utställare kan givetvis även lyssna på föreläsningen men vissa tider som kommer närmare denna kväll bör din utställning vara bemannad.

Kaffe och smörgås ingår utan kostnad till alla utställare och besökare.

Välkommen till Karlskoga folkhögskola, Rektor Lindholms väg 1, Karlskoga – en kväll somska förmedla hopp, kontakter och minska stigma för psykisk ohälsa.
Anmälan skickas till sofia.tungfelt@mockelnforeningarna.net senast 5/11.